2
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

PRVI RAPORT IZ HELSINKIJA: Hladno vreme dočekalo Zvezdu, a novinare veliko pitanje…

Objavljeno: 30.07.19 u 13:54

Ekspedicija Crvene zvezde doputovala je u finsku prestonicu gde sutra od 18 časova igra revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Helsinkija – Darko Noveski)

Prijatan let duži od dva i po sata od Beograda do Helsinkija, pokvarilo je vreme na severu Evrope. Sunce je dočekalo ekspediciju Crvene zvezde, ali i temperatura od svega 11 stepeni. Ruku na srce, sigurno prijatnijih od beogradskih 30. U Helsinkiju se sutra očekuje lepše vreme i toplije do 20 stepeni, što je idealno za igru.

Fudbaleri Crvene zvezde danas ce odraditi jedini trening od 18 časova, to će biti prilika da osete veštačku travu i prilagode se što je više moguće. Taktika je skockana u Beogradu i na izabranicima Vladana Milojevića je da odrade zadatak i potvrde prolaz u narednu rundu posle trijumfa u Beogradu 2:0.

Čini se da šef stručnog štaba Crvene zvezde neće puno menjati u odnosu na Beograd. Povređenog Branka Jovičića zameniće Hoze Kanjas, a pod upitnikom ostaje pozicija desnog beka. Da li će krenuti Filip Stojković ili kao protiv Radničkog Milos Degenek.

Iznenađenje ne bi bilo i da umesto Srđana Babića zaigra Radovan Pankov.

Sve ce biti jasnije posle današnjeg treninga od 18 časova u prohladnom Helsinkiju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

2 Komentara

  1. Darko, molim te da verno opišeš kako će igrati strašni Zvezdini “kapitalci” Ben i Boaći i ima li smisla i zdrave logike da oni budu non-stop brutalno forsirani celu godinu od strane “trenera godine”, a na uštrb srpskih igrača Vukanovića, Pavkova i Vulića?! Siguran sam sto posto da se ova dva “kapitalca” neće videti na terenu, pogotovo protiv snažnih i agresivnih severnjaka iz Finske!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter