1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PRVOTIMCI CRNO-BELIH NAJAVLJUJU: Videćete mnogo bolji Partizan u četvrtak!

Objavljeno: 30.07.19 u 12:47

Partizan je apsolutni favorit protiv Konahs Ki Nomadsa, ali je u prvoj utakmici slavio samo sa 1:0, iako je imao mnogo više od igre.

Bilo je nekoliko šansi pred golom Velšana, ali je samo Aleksandar Šćekić pogodio metu i doneo trijumf za mirniji revanš u Beogradu.

Međutim, prvotimci crno-belih Zoran Tošić, Strahinja Pavlović i Bojan Ostojić, smatraju da nije dovoljno samo proći Nomade, već i prirediti navijačima ubedljiv i lep početak nove sezone.

– Prihvatili bismo da svaku utakmicu do kraja dobijemo sa po 1:0, samo da ne primimo gol (smeh). Moramo da radimo na tome da iskorišćavamo šanse, jer znamo u prošloj sezoni koliko puta se desilo da promašujemo na 1:0 i da primimo gol, pa da posle imamo problem da dobijemo meč. Ove prve utakmice smo dobili samo sa po 1:0, ali smo zadovoljni tim, pokušaćemo da u narednom periodu budemo ubedljiviji – rekao je Tošić.

Velšani su se više tukli nego što su igrali fudbal i prava je sreća što su se svi igrači Partizana iz Rila vratili bez većih posledica i povreda.

To je njihov stil, pokušaće tako i ovde. Mi ćemo da igramo našu igru, da završimo posao i prođemo dalje. Naravno, moramo da budemo i oprezni, iako smo veliki favoriti, jer svako može da iznenadi – kaže Pavlović.

Štoper Bojan Ostojić posle prvog meča je rekao da ga je sramota, a danas je na druženju sa navijačima u Humskoj prilikom kupovine sezonskih karata, objasnio na šta je konkretno mislio.

– Ceo ambijent, njihova igra sa kojom sam se prvi put sreo, da sa svoje polovine mirno iznosim loptu do njihovih 30 metara… Bukvalno nemam lepu reč za tu prvu utakmicu, kako je to izgledalo. Bila je očajna za igranje, a mogu misliti kakva je bila za gledanje. Zato sam rekao da me je sramota – objasnio je Ostojić.

– Očekujem dobru utakmicu, mislim da ćemo se pokazati mnogo bolje nego u Velsu. Spremamo se, verujem da će sve biti potpuno drugačije. Jedino neće njihova igra: bunker i duge lopte, to je sve što znaju, pa neće moći od toga da odstupe ni u Beogradu – istakao jeOstojić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter