2
Domaći fudbal

FOTO: Partizan

NEMA DOGOVORA: Krilni napadač Partizana je želja kluba iz Turske, ali ceo posao ‘koči’ obeštećenje

Objavljeno: 30.07.19 u 09:25

Kupac je spreman da izdvoji 700.000 evra, a u Humskoj su odredili veću cenu za reprezentativca BiH.

Odlucio je na kraju sezone trener Partizana Savo Milošević da ‘precrta’ pojedine igrače i da uz dogovor sa klubom mogu da napuste Humsku.

Jedan od njih je i Goran Zakarić, koji se pre mesec dana našao na pragu Konje i posao se nalazio na korak od realizacije. Ipak, kako saznaje HotSport transfer je pod znakom pitanja pošto prvoligaš iz Turske želi da plati maksimum 700.000 evra, dok su crno-beli odredili cenu od milion evra!

Takve ponude za reprezentativca BiH, koji je pre godinu dana došao iz Željezničara, nema i do daljnjeg krilni napadač će trenirati sa ‘otpisanima’ na Teleoptiku.

U toj grupi igrača nalaze se: Nemanja G. Miletić, Nemanja Nikolić, Armin Đerlek… Svi su u potrazi za novim ekipama i imaju još mesec dana da reše status što je najbolje za obe strane, mada su svi pod ugovorom sa crno-belima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

2 Komentara

  1. Ka nerazumem ako vec nije u planu a boljinke od ivanovica inda ga pustie te za ti 700.000 ili tarzi te 900.00 i negde na sredine se nadji te,znaci 800.000

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter