1
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

STALE SOLBAKEN: Najgori trenutak za prodaju Skova!

Objavljeno: 29.07.19 u 13:11

Trener Kopenhagena Stale Solbaken negodovao je danas zbog prodaje krilnog napadača Roberta Skova, ali zamena je spremna.

Ponuda teška osam miliona evra od strane Hofenhajma nije mogla da se odbije. Tačnije, krilni napadač je želeo da se iz Danske otisne u Bundesligu. Dogovor je bio takav da je slobodan u slučaju ponude koja će zadovoljiti obe strane. Solbakenu se to ne sviđa, ali mora da prihvati činjenicu da je ostao bez jednog od najboljih.

– Možda je ovo najgori trenutak za prodaju, ali smo sa Skovom imali džentlmenski dogovor. Želeli smo da ga ispoštujemo. On je dobio ponudu koja mu se svidela. Mi kao klub smo odlično prošli, međutim trenutak je loš – rekao je Solbaken, verovatno aludirajući na dvoboje sa Crvenom zvezdom.

Kopenhagen je već pronašao zamenu za Roberta Skova, reč je o Luisu Andersenu iz Alborga. Momku koji je bio u Ajaksu, ali se nije izborio za minutažu. Nema sumnje da će Kopenhagen pametno iskoristiti novac od prodaje Roberta Skova.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter