5
Domaći fudbal

FOTO: PARTIZAN.RS

JAVILA SE PARTIZANOVA ŽELJA: Istina je, imam tri ponude, jedna je iz Srbije… (FOTO)

Objavljeno: 29.07.19 u 23:55

Crno-beli jure krilnog ofanzivca, ali i ‘koketiraju’ sa vezistom iz Izraela, koji je od danas i zvanično postao slobodan igrač.

Čekalo se nekoliko dana i iskusni reprezentativac Izraela Bibras Natho definitivno je raskinuo saradnju sa Olimpijakosom i zvanično je u potrazi za novim klubom.

Nije tajna da je on jedna od želja Partizana, a i sam fudbaler je potvrdio da ima na stolu ponudu, između ostalog, i iz Srbije.

– Tražio sam raskid ugovora godinu dana pre isteka i uspeli smo da postignemo dogovor, bez ikakvih poteškoća. Imam ponude iz Rusije, Turske i Srbije. Ako ponude budu slične, najradije bih se vratio u Rusiju, u kojoj ima odlična iskustva – poručio je Natho.

Ni njemu se ne bi isplatilo da predugo čeka, pa bi trebalo da odluku donese u narednih nekoliko dana.

0
0

5 Komentara

  1. @Rade
    Ma da, poklone vam bazen, poklone vam stadion, hteli da vam poklone halu na NBGD ali vam ne odgovara. Hajde neka vam poklone i Arenu? Dodje jedan covek na vlast i prepise vam drzavnu svojinu. Pa naravno da vam se trenutna vlast ne svidja, jos je nisu prepisali.. Doduse tako i pocinje, dobijete da igrate tamo daleko ispod ekonomske cene, ni to necete placati, zatim krece pljuvacina po vlasti koja „hoce da vas izbaci“ iz „vaseg doma“ zbog dugova i na kraju vam neko prepise u vlasnistvo..
    I naravno da moras kao klub da imas „crni fond“ da mozes da dovedes igraca ako se par njih povrede. A crni fond pravis od zarade. Dok ti pricas kako Zvezda ima taj crni fond a Partizan nema, da te podsetim da smo prisle godine prihodovali preko 60miliona evra i platili veci porez drzavi nego sto je Partizan prihodovao..

    Nego, zar od tog transfera ne bi trebali da vratite drzavi 2.5miliona evra koje su vam uplatili da vas UEFA ne bi izbacila??
    Jeste li vratili 1.5mil koje vam je opet drzava uplatila prosle godine za UEFA monitoring? A mi, „mezimica“, a upravo ove godine se brisu bodovi iz evrope kad ste vi igrali kvalifikacije za LS iako je Zvezda bila prva, posto Zvezda nije imala da plati 500k koliko je bilo potrebno da prodje monitoring koji vama drzava redovno placa..

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo uporedite Partizan koji mora da saceka da proda igraca da bi doveo drugog i rezimski klub Zvezdu kojoj se povredi igrac i sutradan se kupuje drugi.Vidite gospodo navijaci Zvezde,nije Partizan povlascen od nastanka vec Zvezda.Dokaz je Krcunovih prvih 6 titula a svi znamo kako su osvojene.Nije Tadic pomogao Partizanu vec ga u crno zavio sa sprecavanjem izgradnje stadiona.A vidite kako drzava pomaze vasem stubu srpstva,postali ste klub preko koga se odvraca paznja za pakao od zivota u Srbiji!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter