8
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

SVE ZBOG ZVEZDINOG MEČA: Čelnik Partizana najavio ostavku, ukoliko se jedna stvar ne promeni… (FOTO)

Objavljeno: 28.07.19 u 20:38

Povela se polemika na društvenim mrežama koja je rezultovala ozbiljnom najavom visokog funkcionera FK Partizan.

Nakon što je Crvena zvezda savladala Radnički iz Niša rezultatom 2:0, potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić je na svom Instagramu imao nekoliko objava u kojima je ukazao na neobične okolnosti prilikom golova crveno-belih.

Tako je istakao nedovoljnu angažovanost odbrane Radničkog kod oba gola Zvezde, zbog čega se povela rasprava na društvenim mrežama, a posebno je eskaliralo na Tviteru.

Tako je na primedbu jednog pratioca da uprava Partizana previše ćuti zbog dešavanja u srpskom fudbalu, Vuletić se složio sa tim komentarom i najavio da ukoliko se to ne promeni do kraja sezone, on neće više biti deo te uprave.

– Saglasan sam da uprava, kojoj pripadam, previše i uoprno ćuti. To će se ili promeniti u nastavku ove sezone ili ja neću biti više njen deo – poručio je potpredsednik Partizana.

Nije odustao od svog mišljenja da su ‘meraklije’ olako dozvoljavale igračima Zvezde da postignu golove u finišu prvog i drugog poluvremena.

– Uvažena, ne znam dokle seže Vaša neuka zluradost? Ovde je samo reč o jasno vidljivoj nameri golmana Radničkog da ni ne pokuša da odbrani udarac Pavkova. Za to nije potrebna struka, već samo oftalmolog onome ko ne vidi. Ne zahvaljujte, objasnio sam Vam ovo ‘pro bono’ (za opšte dobro) – bio je samo još jedan u nizu komentara Vladimira Vuletića.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

8 Komentara

  1. Svaka cast ovome coveku koji Ima oci i hranrosti da javno kaze ono sto svi znaju ali ne smeju da kazu.I ovo prvenstvo je lazirano kao i nekoliko unazad jer se zna novi – stari sampion.Neka proba neki manji klub da pruzi otpor Zvezdi i odmah leti u nizi rang.To je nasa Srbija.Ne sme niko da talasa zbog sitnih interesa.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jednostavno, covek sa toliko iskustva u fudbalu kao sto je profesor doktor fudbalskih nauka, ocigledno zna o cemu prica. Vise gleda Zvezdu nego Partizan. Da te bog pozivi na celu Partizana jos 100 godina 😀

    0
    0
    Odgovori
  3. Problem je sto u JSD-u se nervozni i hoce na silu da uzmu titulu, i ovo je njihov nacin. Nisu normalni majkemi… To je sve ostrasceno i udareno

    0
    0
    Odgovori
  4. Šio mi Đura……kad su njima igrali neangażovano on se nije ni rodio…..ili jeste…..vidi da ga popušio pa sad i to video,slepac kod očiju….kao lutka na koncima šta mu narede on odigra za bakšiš…….uništavaju vam klub glodari a vi se bijete između sebe

    0
    0
    Odgovori
  5. Evo ja imam predlog. Da stane na gol gde god želi i da mu Pavkov sa istog mesta šutne. Pa da vidimo dal će da odbrani.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter