0
Domaći fudbal

NEVIĐENI PRESEDAN: Voždovac protiv Proletera igrao u dresovima Bačke, ovo je razlog…

Objavljeno: 28.07.19 u 09:06

Fudbaleri Voždovca gostovali su Proleteru na terenu u Bačkoj Palanci, a tamo smo videli jedan nesvakidašnji detalj.

Fudbaleri nominalno gostujućeg tima, meč su igrali u nešto drugačijoj garnituri dresova nego što to obično čine. Razlog za to jeste sličnost sa dresovima Proletera, a to je razbesnelo trenera ‘Zmajeva’ Radomira Kokovića.

– Najpre da se ‘zahvalim’ ljudima koji nam nisu omogućili ne igramo u našim dresovima, već u dresovima Bačke. Što mislim da je presedan i nadam se da se to više neće desiti – rekao je Koković

Potom je Koković kratko prokomentarisao i samu utakmicu.

Bila je ovo jedna jako zanimljiva utakmica, pogotovo u drugom poluvremenu. Prvo poluvreme je prošlo u ispitivanju snaga. Na našu žalost, nismo uspeli da sačuvamo vođstvo. veoma sam ponosan na svoje igrače, a voleo bih da nekada neko prokomentariše situaciju kod prvog gola Proletera.

Podsetimo, Voždovac je u pet minutau speo da postigne dva pogotka, a nešto kasnije su igrači Proletera imali isti scenario i za pet minuta izjednačili na 2:2.

FOTO: FK Voždovac 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter