0
Domaći fudbal

SUPERLIGA SRBIJE: TSC deli lekcije, petarda, protiv Mladosti! Gosti od početka sa igračem manje!

Objavljeno: 27.07.19 u 19:55

Drugo kolo Superlige Srbije počelo je goleadom u Bačkoj Topoli.

Fudbaleri TSC-a još jednom su pokazali da neće nikome biti lak zalogaj ove sezone. Nije debitant doživeo poraz ni u drugom kolu. Na ‘Gradskom stadionu’ u Bačkoj Topoli TSC je savladao Mladost iz Lučana sa 5:1.

Domaći su bili nadmoćni tokom celog meča, a to im je olakšao crveni karton igrača gostiju Miloša Satare u 7. minutu. Fudbaler Mladosti startovao je na domaćeg igrača unutar šesnaesterca, a Sudija Miloš Đorđić pokazao je na belu tačku. Precizan je bio Nenad Lukić. Od 9. minuta na semaforu je stajalo 1:0. Šest minuta kasnije na dodavanje Arsenijevića na 2:0 povisio je Goran Antonić na dodavanje Filipa Arsenijevića. Vladimir Silađi je sa bele tačke u trećem minutu sudijske nadoknade povisio na 3:0.

Nastavio je domaći tim u istom ritmu i nakon pauze. Janko Tumbasević povisio je rezultat na 4:0 u 49. minutu. Eliomar je na dodavanje Vladimira  Radivojevića uspeo da umanji zaostatak i upiše 4:1 na semaforu, a konačan rezultat postavio je David Sinković.

SUPERLIGA SRBIJE 

Superliga Srbije 

FOTO: FK Voždovac 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter