1
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović/FKPartizan

ŠKOTSKI MEDIJI: Reprezentativca Srbije nazvali ‘kosovskim igračem’ i otkrili da je trener Seltika završio među Grobarima u Velsu! (FOTO)

Objavljeno: 27.07.19 u 15:10

Škotski mediji dobro se zabavljaju pišući o poseti Nila Lenona Velsu, i gradu Rilu, gde je Partizan pre dva dana igrao protiv Konahs Kija u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Oni su preneli da je Lenon u Rilu posmatrao uživo Strahinju Pavlovića, za koga je navodno veoma zainteresovan i o kome je pohvalno pričao.

Ali, preneli su i njegovo malo otkriće da je greškom zalutao među navijače Partizana posle meča, iako je pristalica crno-belih bilo malo na stadionu u četvrtak uveče.

– Završio sam na kraju sa navijačima Partizana. Bilo je to otrežnjujuće iskustvo za mene – prenete su reči trenera Seltika.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Škoti su se zabavljali i činjenicom da je još jedan igrač Partizana zapao za oko Lenonu. To je Nemanja Miletić, reprezentativac Srbije i desni bek koji sada već gotovo u kontinuitetu igra dobro.

Međutim, Škoti su momka rođenog u Lešku pored Leposavića zbog toga nazvali kosovskim igračem, gde su veoma pogrešili.

Miletić često ističe svoju srpsku nacionalnost, a čak je prekinuo svoj odmor kada je prvi put pozvan u nacionani tim, gde je debitovao oktobra prošle godine u meču Lige nacija protiv Rumunije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter