0
Domaći fudbal

POJAČANJE: Radnik doveo novo lice pred prvi meč u Surdulici

Objavljeno: 27.07.19 u 09:31

Prvo kolo na domaćem terenu nove, sada već pete sezone medju elitom, Radnik odigrava sa ekipom Spartaka iz Subotice.

U želji da nadomesti gubitak bodova sa otvaranja prvenstva, u timu duboko veruju u pobedu pred domaćom publikom i upis bodova na otvaranju sezone.

U tom će im pomoći i novo pojačanje.  Novi član Radnika od juče i je i Boban Georgijev (22), krilni napadač, koji u Surdulicu dolazi iz makedonskog Sileksa.

On je ugovor sa Radnikom potpisao je na period od tri i po godine.

FOTO: FK Radnik

Na redovnoj pres konferenciji pred utakmicu, trener Surduličana Slaviša Božičić nakratko se osvrnuo i na prošlo kolo.

– Moram da se osvrnem na prethodno kolo, gde smo u najavi rekli da ćemo u gostima da odigramo hrabro i da se nećemo braniti….zaista sve čestitke upućujem igračima…..niko nije od nas zadovoljan krajnjim rezultatom, ali smo zadovoljni jednim dobrim izdanjem naših momaka, gde su oni pokazali i kvalitet i sigurno da nam treba još malo vremena za uigravanje i nadam se da ćemo u prvoj utakmici na našem terenu u ovoj sezoni jednostavno dodati još jedan kvalitet gde ćemo svi uživati i nadamo se toj prvoj pobedi koja nam je veoma bitna za nastavak sezone – jasan je Slaviša Božičić

Konferenciji za medije prisustvovao je i fudbaler Zoran Danoski, koji se nada samo pobedi na novom terenu pred svojim navijačima.

– Cilj nam je da pred domaćom publikom osvojimo sva tri boda, verujem da ćemo svi dati svoj maksimum, verujem svojim saigračima i nadamo se da je pred nama serija dobrih utakmica gde ćemo briljirati, ne samo stelci golova već i svi ostali – kaže strelac prvog gola u ovoj sezoni, Zoran Danoski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter