1
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

PARTIZAN TE ZOVE: Ćaskaj sa Strahinjom Pavlovićem, evo kako… (FOTO)

Objavljeno: 27.07.19 u 16:18

Fudbaleri Partizana pripremaju se za revanš utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Konas Kijem (Partizan slavio u prvom meču 1:0).

Slobodno vreme iskoristiće crno-beli da svoje igrače približe onima koji ih bodre iz nedelje u nedelju. Ovog puta Partizan je pokrenuo akciju u kojoj će navijači moći da razgovaraju sa Strahinjom Pavlovićem u intervjuu koji će se emitovati uživo. Evo o čemu se radi…

Ako si oduvek źeleo da proćaskaš sa svojim omiljenim fudbalerom,a za to nisi imao priliku tvoj voljeni klub misli na tebe. Budi sa nama u ponedeljak 29.jula 2019.godine od 16h15min -16h35 na zvaničnom Instagram profilu FK Partizan @partizanbelgrade ,uključi se na opciju ‘Story’ i prijavi se za video poziv sa Strahinjom Pavlovićem. @pavlovic_strahinja3

Strahinja će izdvojiti uźivo nekoliko minuta za svakog od vas i odgovarati na pitanja koja te zanimaju. Vidimo se u ponedeljak – stoji u pozivu objavljenom na Instagram profilu Partizana.

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter