1
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

DERBI KAO PROVERA PRED HELSINKI: Novi debi Degeneka, Milojević je našao Jovičićevog naslednika!

Objavljeno: 27.07.19 u 10:47

Šampion je spreman da sa novom energijom upiše tri boda kao uvertiru za evropski ispit u Finskoj.

Polako Crvena zvezda ulazi u paklen ritam ispita svakog trećeg dana, pa je potrebno rasporediti adute i pojedinci večeras od 20 časova neće nastupiti protiv Radničkog.

Nislije su se pokazale prethodnih godina kao ‘tvrd orah’, a trener Vladan Milojević je postavio cilj da se ostvari druga pobeda u prvenstvu.

Kako saznaje HotSport uslediće promene uloga i poznato je da će oporavljeni Španac Kanjas zauzeti mesto Branka Jovičića i da će debi u drugom mandatu od starta u tandemu sa Nemanjom Milunovićem imati Miloš Degenek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Za revanš sa Helsinkijem čuvaće se Milan Rodić i zadatke će odrađivati Brazilac Žander, a odmor je potreban Mirku Ivaniću i pre svega El Fardu Benu.

Njihove pozicije na krilima trebalo bi da zauzmu Milan Jevtović i Aleksa Vukanović kao dva ‘džokera’. Kapiten Marko Marin brusi formu kroz utakmice, dok je ponovo za golove zadužen bivši član ekipe sa ‘Čaira’ Milan Pavkov.

Često je pravilo da protiv ‘svog kluba’ pojedinci budu sa dobrim ucinkom. Šansu sa klupe čekaju Radovan Pankov, koji se oporavio, kao i Miloš Vulić.

Projektovan sastav Zvezde: Borjan, Stojković, Milunović, Degenek, Žander, Kanjas, Jovančić, Jevtović, Vukanović, Marin, Pavkov.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter