0
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

BILA JE ČAST NOSITI CRVENO-BELI DRES: Holanđanin pozdravio ‘Delije’ i bivše saigrače (FOTO)

Objavljeno: 27.07.19 u 16:35

Nije se najbolje Holanđanin snašao u Crvenoj zvezdi, zato je usledio rastanak.

Danas je i zvanično predstavljen u novom klubu, o čemu je HotSport već pisao prethodnih nedelja. Lorenco Ebisilio karijeru će nakon Crvene zvezde nastaviti u Japanu. Karijeru će nastaviti u Džubilo Ivati. Na konto transfera Crvena zvezda je zaradila 500.000 evra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ebisilio zvanično u Japanu u klubu @jubiloiwata.official , transferu posredovao Dragan Mrdja,ovo je ujedno i njegov prvi transfer u svojstvu menadžera.

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Holanđanin je potpisao ugovor do 2021. godine. Ivata ga je dovela kako bi njegovo iskustvo pomoglo u opstanku u Džej ligi. Za crveno-bele odigrao je 30 utakmica, postigao tri pogotka i devet puta našao se u ulozi asistenta. Treba istaći da je u transferu posredovao nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dragan Mrđa, kome je ovo prvi transfer u svojstvu fudbalskog menadžera.

– Hvala svima koji su bili deo uspeha kluba u protekloj sezoni. Bila je velika čast nositi crveno-beli dres. Osoblju u klubu, dojučerašnjim saigračima i naravno sjajnim navijačima, želim sve najbolje. Nadam se da ćete u budućnosti imati još više uspeha – poručio je Ebisilio

Crvena zvezda 

Lorenco Ebicilio

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter