3
Domaći fudbal

TRENER KONASA: Golman Partizana zaslužio crveni, bili ste bezopasniji od Kilmarnoka (VIDEO)

Objavljeno: 26.07.19 u 00:00

Partizan je slavio minimalcem, a posle meča nijedan trener nije govorio o samoj utakmici.

Savo Milošević je zamerio najiskusnijim igračima Partizana koji su umesto spuštanja tenzija poklekli pritiscima, dok je golman Vladimir Stojković imao i incident sa fudbalerom Konas Kveja. Nakon starta nad Zoranom Tošićem Vladimir Stojković je ušao u klinč sa Džordžem Horanom. Milošević je na svojoj konferenciji optužio golmana Konasa da je odugovlačio, a igrače da su se služili prljavim trikovima. 

Nakon meča bes nije krio ni Endru Morisom koji je odgovorio na strelice koje je uputio Savo Milošević.

Trudim se da moji igrači budu odraz mene, a ja ne verujem u varanje, ne verujem u padavičarenje i to. Horan je od golmana Partizana dobio udarac u lice, da li je bio šamar ili direkt ne znam, ali je to potpuno neprofesionalno i moralo bi da bude crveni karton. Džordž je ratnik već 37 godina, on ne bi tek tako pao na travu i upropastio svoju zaostavštinu. Mi smo pravi muškarci koji takve stvari ne rade – Istakao je strateg Konasa.

Nije Morison propustio priliku da ‘bocne’ i napadače Partizana. On je rekao je danas njegov golman imao manje posla nego u prvoj rundi kvalifikacija protiv Kilmarnoka.

0
0

3 Komentara

  1. Ovaj lik je karikatura nek nauci prvo igrace da igraju.Partizan je igrao viktorije a sto nema ko da ga da to je problem za Savu.Jer su njegovu igraci muskarcine zato sto ne znaju da razlikuju nogu I loptu.Vazno je da se u ovakvoj utakmicu be povrede.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter