3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

SIMO KRUNIĆ: Zvezda je umorna, naš hendikep su Meleg i Jirka…

Objavljeno: 26.07.19 u 15:15

Fudbaleri Radničkog u subotu od 20 časova gostuju Crvenoj zvezdi na stadionu „Rajko Mitić“, u utakmici drugog kola Superlige Srbije.

U pitanju je derbi kola, pošto će snage odmeriti aktuelni šampion i vicešampion države. Meč protiv Crvene zvezde je na konferenciji za medije najavio šef stručnog štaba Radničkog Simo Krunić.

-Drago mi je što je Radnički u poslednjih nekoliko godina pokazao kvalitet u svim strukturama, od ogranizacije kluba do igračkog kadra, pa se zbog svega toga ova sutrašnja utakmica naziva derbijem. Mi smo svesni koliko je Crvena zvezda jaka. Oni su u sredu igrali evropsku utakmicu, imaju samo dva dana odmora, ali oni imaju veliki fond igrača, tako da će protiv nas sigurno izaći u najboljem mogućem sastavu u ovom trenutku – rekao je Krunić, a potom se osvrnuo na situaciju u svom timu.

-Ne mogu da računam na Melega i Jirku, koji su igrači Zvezde na pozajmci u Radničkom i zbog toga neće moći da budu u protokolu, a zbog povrede neće igrati ni Japanac Noma. Haskić se oporavio, tokom ove sedmice nam je stigao Knežević, tako da ćemo imati kvalitetna rešenja za sutrašnji meč što se tiče sastava. Mi ćemo dati sve od sebe da se Zvezdi žestoko suprotstavimo u ovom derbiju i pokušaćemo da ostvarimo povoljan rezultat. Nama neka specijalna motivacija nije potrebna za ovu utakmicu. Moji igrači su dobro raspoloženi i spremni da pruže maksimum kako bi došli do rezultata koji svi priželjkujemo.

Šef stručnog štaba Radničkog prokomentarisao je najnovije pojačanje kluba Filipa Kneževića i najavio je u kojem bi sastavu njegov tim mogao da istrči na megdan Zvezdi.

-Znamo svi da se radi o veoma kvalitetnom fudbaleru. On će sutra biti u protokolu, a u zavisnosti od stanja na terenu donećemo odluku koliko će minuta dobiti na ovom meču, jer je sa nama tek dva-tri dana. Što se tiče sastava, vraća nam se Saša Stojanović koji nije igrao protiv Proletera. Po bokovima u fazi napada će najverovatnije igrati Čumić i Tomić, a Mihajlović je golovima i borbenošću na prethodna dva meča pokazao da je veoma dobar fudbaler, tako da će on biti u samom špicu napada. Odbranu nećemo menjati u odnosu na duel sa Proleterom, a još uvek tražimo rešenje za poziciju koju pokriva Noma i odluku ćemo doneti na dan utakmice- završio je Krunić.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter