8
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DILEMA ZA MILOJEVIĆA: Koga umesto Bakule, Hose Kanjas još uvek nije spreman…

Objavljeno: 26.07.19 u 10:47

Šok za sve u Crvenoj zvezdi je povreda prednjih ukrštenih ligamenata kolena Branka Jovičića, sad je potrebno pronaći zamenu.

Tačnije, ona je tu, ali takođe na ‘bolničkom spisku’. Hose Kanjas se oporavio od povrede zadnje lože, ali još uvek nije spreman da igra 90 minuta. Trener Vladan Milojević će verovatno pokušati da ga spremi za revanš u Helsinkiju sledeće srede, ali pitanje je kako protiv Radničkog iz Niša u subotu…

Nije nemoguće da Španac već u subotu zaigra, ali ne ceo meč. Jasno je da 32-godišnji vezista nije spreman za 90 minuta. Druga opcija je da Dušan Jovančić igra zadnjeg veznog, a šansu na sredini dobije Miloš Vulić. Takođe, možda se Vladan Milojević odluči za dva napadača, te rastereti igrače sredine terena pred put u Helsinki.

Kada je reč o povređenim igračima, Tomane je i dalje van terena. Portugalcu je stradala prednja loža i on sigurno neće biti spreman do Kopenhagena (ako Zvezda prođe Fince), a možda ni tada.

CRVENA ZVEZDA

0
0

8 Komentara

  1. Ipak, ‘happy end’ je na pomolu… Milojev mali je uzeo papire iz Voše, tako da bi nebrušeni fudbalski dragulj, mogao da zaigra pod budnim okom i dirigentskom palicom svoga tatice. ‘Ajd što je lepo, ngo je i korisno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter