0
Domaći fudbal

VESELINOVIĆ BEZ REČI O BELIĆU: Ne smemo da praznujemo, spremamo se za revanš!

Objavljeno: 25.07.19 u 22:58

Uspeo je Čukarički da ‘odoli’ naletima odličnog Moldea. S pravom imaju fudbaleri Čukaričkog pravo da se nadaju u revanšu.

Nakon meča Aleksandar Veselinović je govorio o utakmici.

– Rezultat kao rezultat je dobar. Ostaje žal jer smo imali šanse u drugom poluvremenu, ali bi trebalo da budemo maksimalno korektni, jer je protivnik imao izgledne prilike. Ovo je bilo samo prvo poluvreme i ništa lakša utakmica nas ne očekuje u revanšu. Sve pohvale igračima za energiju i borbu. Bili smo poneseni emocijama i neiskustvom u prvom poluvremenu i mogli smo da budemo kažnjeni. U drugom poluvremenu bili smo ozbiljniji i igrali racionalnije. Ne smemo da praznujemo, već moramo da se dobro spremimo za revanš – rekao je Veselinović novinarima posle utakmice u Moldeu.

Čukarički je ove sezone najavio da će priliku za afirmaciju davati mladim igračima, a te filozofije tim se držao i protiv Moldea.

– Zaista sam ponosan na to što su igrala četvorica naših igrača mlađih od 21 godine. Verovatno smo bili ubedljivo najmlađi, ovo je podstrek za ceo klub i alal im vera. Za nekoliko godina će se mnogo više pričati o ovoj deci. Moramo da razumemo da su sve situacije koje se dešavaju na terenu produkt mnogo faktora. Neki su, uz dužno poštovanje, do zimus igrali na prigradskim terenima, a sada igraju protiv ovakvog protivnika. Oni znaju koga je pobedio Molde, velikane evropskog fudbala. Sve greške moraju da se razumeju. Ritam je odlučujući, on vas melje i zbog toga ne možete da donesete racionalne odluke. Nismo u potpunosti vladali prostorom onako kako treba – kazao je Veselinović.

Upitan da prokomentariše partiju golmana Čukaričkog Nemanje Belića, Veselinović je rekao da neće pominjati nikog kako se ne bi ogrešio o nekog igrača ukoliko bi nekoga izdvojio.

Sa stadiona ‘Molde’ – Nemanja Lazić 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter