3
Domaći fudbal

TO BI BIO ZEMLJOTRES: Markec u Zagrebu, evo koliko traži od šampiona Hrvatske…

Objavljeno: 25.07.19 u 11:58

Komnen Andrić je probio led, a sada Dinamo iz Zagreba želi nekada jednog od najtalentovanijih srpskih napadača.

Vreme je da Lazar Marković najzad napusti ‘ostrvo’ gde se u dresu Liverpula nije naigrao fudbala. Ta vest da se Srbin sprema za selidbu nije novost, ali je pravi zemljotres izazvala inofrmacija da bivši fudbaler Partizana, Benfike, Liverpula, Fenerbahčea, Hala, Sportinga i Anderlehta pregovara sa Dinamom iz Zagreba.

Ovu vest preneli su hrvatski mediji na čelu sa ‘Sportskim novostima’, a navodno Srbin za potpis traži 900 hiljada evra godišnje. To za Dinamo nije veliki problem, pogotovo ako Dani Olmo za više od 20 miliona evra napusti ‘Maksimir’.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitro’s on fire! 🔥 Do 2024. u Fulamu! Kaže da je srećan i da se tamo oseća kao kod kuće!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Lazar Marković ima 25 godina i sigurno bi svojim kvalitetom pomogao Dinamu u evropskim bitkama. Sad ostaje da se sačeka dogovor, ali i rekacija ‘Grobara’ na izbor njihovog ljubimca.

0
0

3 Komentara

    • Pa zna se koji klub je imao najvise Hrvatskih fudbalera a i ko je glavni sponzor naj Srbskijeg kluba u kosarci, zato klincu ne balavi .

      0
      0
      Odgovori
  1. Ne znam da li je ovo tacno, ukoliko jeste bolja opcija mu je Zvezda, jeste za nesto manje para ali nece ga ljudi toliko kinjiti i blatiti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter