1
Domaći fudbal

FOTO: RTV Vojvodina

FLEŠ IZ NOVOG SADA: Dvojica produžila ugovore, dvojica raskinula…

Objavljeno: 25.07.19 u 15:45

Fudbalski klub Vojvodina danas je sporazumno raskinuo saradnju sa dvojicom igrača koji su u prošloj sezoni nastupali za prvi tim crveno-belih.

Od danas, članovi Vojvodine više nisu Damjan Gojkov (21) i Nemanja Milojević (21), koji su na taj način postali slobodni u izboru nove sredine.

Istovremeno, fudbalski klub Vojvodina sporazumno je raskinuo saradnju sa doskorašnjim šefom stručnog štaba Radovanom Krivokapićem, kome se, baš kao i dvojici svojih sada već bivših igrača, klub zahvaljuje na svemu što su pružili dok su bili članovi FK Vojvodina i želi im mnogo sreće i uspeha u nastavku njihovih karijera.

Sa druge strane, ugovore sa Vošom danas su produžili štoper Siniša Saničanin (24) i napadač Bojan Matić (27). Njihovi ugovori sa klubom su isticali narednog leta, a današnjim potpisima, obojica igrača su produžili vernost crveno-belima do juna 2021. godine.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter