3
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović/FK Partizan

SAVO MILOŠEVIĆ: Čekaju nas loši uslovi za igru, bitno je da shvatimo da je Konas ozbiljan protivnik!

Objavljeno: 24.07.19 u 20:36

Fudbaleri Partizana igraju u četvrtak od 19.30 u Rilu protiv velške ekipe Konas Kvej, prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da je njegova ekipa spremna za utakmicu protiv ekipe Konas Kvej, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope i ponovio da crno-beli moraju da budu oprezni u dvomeču protiv Velšana.

– Najbitnije od svega je da su svi spremni posle prve utakmice u ligi, spremni smo za meč. Izašli smo na teren, nismo baš oduševljeni kako izgleda, osim dimenzija koje nama idu na ruku, veliki je teren. Mislim da ćemo imati prostora ukoliko određene stvari uspemo da sprovedemo u delo, to će nam biti plus. Moramo maksimalno ozbiljno da pristupimo utakmici, već je drugo kolo, nema autsajdera, nema loših ekipa, one su već ispale – rekao je Milošević na konferenciji za novinare u Rilu, a prenosi Beta.

Konas Kvej je u prvom kolu izbacio škotski Kilmarnok.

– Koliko god bila neatraktivna ova ekipa, ona je izbacila ozbiljnog protivnika u prvom kolu i moramo to tako da shvatimo. Svi igrači su spremni, ova utakmica je praktično završni deo pripremnog perioda u našim planovima. Dobro je što igramo četvrtak-nedelja, jer će ekipa brzo ući u takmičarski ritam, koji je uvek neophodan – naveo je Milošević.

Milošević, koji je svojevremeno igrao za Aston Vilu, rekao je da je ostrvski način fudbala i mentalitet potpuno drugačiji od onoga na šta su domaći igrači navikli i da ekipa na to mora da se privikne.

– Nadam se da imamo dovoljno kvaliteta da uspostavimo našu filozofiju igre jer smo ipak bolji tim, ali moramo po svaku cenu da izbegnemo duel igru koliko god je moguće. Ovo su ekipe koje ni u jednom momentu neće odustati, bez obzira na situaciju na terenu i rezultat. To su engleske, doduše ovo je velška ekipa, ali je vrlo sličan mentalitet. Oni će da igraju svih 90 minuta isto i na to moramo da budemo spremni – rekao je Milošević.

Poslednjih dana u srpskim medijima pisalo se o sastavu Konas Kveja, zanimanjima fudbalera, a Tošić je rekao da crno-beli neće potceniti rivala.

– Protivnik je ozbiljan, dugo smo čekali da ponovo nastupimo u Evropi. Imamo veliku motivaciju i želju, svi jedva čekamo da počne. Ove utakmice su ono što nas najviše zanima i ono što svi volimo da igramo. One tek treba da dođu, a ovo je jedna od prvih koju moramo da shvatimo maksimalno ozbiljno i da probamo da rešimo u svoju korist. Želimo da počne što pre – naveo je Tošić.

FOTO: Miroslav Todorović/FK Partizan

Partizan 

0
0

3 Komentara

  1. VAZURO ,VUCELICU ,SAVO
    KOGA STE DOVELI KAO POJACANJE. PA NIJEDA NIJE
    U TIMU. KAKO NESPREMNI. STA STE RADILI NAPRIPREME
    TROSILI NOVAC. POSETITE
    KK PARTIZAN DA VIDITE KAKO SE RADI PROFI !!
    ZATO ONI CE IMATI
    12 DO 15 000 NAVIJACA A
    VI GULANFERI TESKO 1000
    PEVACE VAM SAMO VASE VODJE SA JUGA ,VASI
    PROFITERI, KOJI RADE ZA
    VELIKOG VODJU. MARS BRE
    SVI OLOSI. UNISTILI STE
    PARTIZAN. PROKLET BIO
    ONAJ KO VAS DOVEDE. KAKO NEMOZE DA SE NEKO
    NADJE DA VAS IZBACI SA SVE
    FOTELJE. VANCAGE,KRPELJI.

    0
    0
    Odgovori
  2. SAVO ,VREME CE BRZO POKAZATI DA TI NISI
    TRENER ZA PARTIZAN. VOLIM DA GRESIM, ALI MI
    SAVO IGRU NEMAMO. BILO
    JE I PRIPREME ALI MIMNOGO
    SLABO IGRAMO.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter