0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

NIKOLA ĆIRKOVIĆ PRED PUT U NORVEŠKU: Remi sa datim golom ili pobeda su po našoj meri! (VIDEO)

Objavljeno: 24.07.19 u 09:10

Fudbaleri Čukaričkog danas lete za Norvešku gde ih u četvrtak čeka prvi meč drugog kola kvalfikacija za Ligu Evrope protiv Moldea.

Neće biti nimalo lako ‘brđanima’, Molde je trenutno lider tamošnjeg prvenstva. Svoja očekivanja pred dvoboj u Norveškoj izneo je Nikola Ćirković.

– Očekujem veoma jaku utakmicu sa dosta tempa, a takavu igru upravo i prefererira naš sutrašnji rival. Mi ćemo šansu tražiti prilikom prekida i dobro smo se spremili da odgovorimo na njihov način igre. U ozbiljnon su ritmu, pošto kod njih uveliko traje šampionat i svesni i smo da nas očekuje veoma težak duel. Sjajno igraju na svom terenu, pre svega zbog veštačke podloge. Mi želimo da ostvarimo što bolji rezultat pred revanš, gde ćemo pokušati da napravimo najveći uspeh kluba u kvalifikacijama – poručio je sa aerodroma ‘Nikola Tesla’, Nikola Ćirković.

On je istakao da za njega lično nije problem veštačka podloga, pošto dolazi iz Voždovca koji je igrao na takvoj podlozi.

– Bio sam u Voždovcu četiri godine i navikao sam na veštačku podlogu, a vidim da nekim igračima nije odgovarala i da su se žalili na vrućinu i žuljeve. Tamo će biti dosta hladnije, pa ne bi trebalo da bude tih problema.

Remi sa datim golom ili pobeda su po meri fudbalera Čukaričkog.

– Nerešeni rezultat sa datim golom ili pobeda bi bili po našoj meri. Ne bi bili nezadovoljni remijem sa postignutim golom – zaključio je Ćirković.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter