0
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

MILOJEVIĆ: Pavkov nije džoker igrač, moramo biti oprezni na veštačkom terenu u Finskoj!

Objavljeno: 24.07.19 u 23:59

Crvena zvezda je savladala Helsinki sa 2:0 i prilično rasterećeno putuje na revanš u Finsku.

Trener Vladan Milojević posle pobede poziva na oprez.

– Iza nas je jako teška utakmica, rekao sam da će tako biti i na konferenciji pre meča. Oni znaju šta hoće u svakom trenutku. Teško je braniti njihove brze igrače na otvorenom prostoru. Bili smo strpljivi protiv duplog bloka. Svi su stajali ispod centra. Završili smo samo prvo poluvreme. Helsinki je ekipa koja se ne predaje na svom veštačkom terenu – rekao je  Milojević.

Prvobitni utisak navijača je da je Zvezda mogla da postigne još neki pogodak u večerašnjem meču.

– Treba dobro analizirati ovu utakmicu. Ne mogu ništa konkretno da zamerim mojim igračima. Bilo je želje, strpljenja. Ovo je živa igra, dešavaju se greške. Nekada je do pada koncentracije, nekada do umora. Prezadovoljan sam atmosferom, navijači su još jednom pokazali kako se bodri klub – ističe Milojević.

Trener Vladan Milojević govorio je o Milanu Pavkovu i istakao da se ne radi o džoker igraču.

– On nije džoker. On je za mene standardan igrač, koliko god da igra. Njegova kompatibilnost sa Boaćijem je odlična. On je bitan igrač za nas, uvek nam donese ono što treba. Isto tako mogu da kažem za Boaćija. Tu imamo i Tomanea, kao i talentovanog Krstovića. Videćete ga uskoro. Imamo u dubini dosta špiceva – jasan je bio Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter