0
Evrokupovi

‘SRBENDE’: Čavrić, Dražić i Radenković kao Ivanić i Stojković, evo šta kaže Slovan…

Objavljeno: 23.07.19 u 20:40

Srpski fudbaleri iz redova Slovana iz Bratislave ne žele na teren protiv šampiona takozvane države Kosovo Feronikelija.

Žreb za drugo kolo kvalfikacija za Ligu Evrope spojio je prvaka Slovačke Slovan i tim iz trenutno okupirane srpske pokrajine Kosova i Metohije. Meč se igra u sredu u Bratislavi, ali bez Srba na terenu.

Naime, Dejan Dražić, Aleksandar Čavrić i Vladimir Radenković uradili su isto što i Filip Stojović i Mirko Ivanić kada je reč o selekciji Crne Gore. Oni ne žele na teren protiv tima iz takozvane države Kosovo.

Slovan iz Bratislave je tim povodom izdao saopštenje:

– Igrači Aleksandar Čavrić i Dejan Dražić, kao i trener Vladimir Radenković, poštuju odluku srpske vlade vezanu za utakmicu sa Feronikelijem. Slovan respektuje odluku igrača i trenera, pa Dražić, Čavrić i Radenković neće učestvovati u dvomeču sa Feronikelijem.

– Pozivamo navijače da poštuju i da razumeju ovakvu odluku igrača i trenera i kluba. Za nikog od nas, računajući i srpske fudbalere i trenera, ovo nije prijatna situacija, ali moramo da je poštujemo, takvu kakva je – objavio je Slovan.

Slovan iz Bratislave je šokantno posle penal serije u Nikšiću poražen od Sutjeske u prvom kolu kvalfikacija za Ligu šampiona.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter