3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ NEĆE EKSPERIMENTISATI: Jedna zamena je sigurna, dva su kandidata, Marin neće na bok (SASTAV)

Objavljeno: 23.07.19 u 23:55

Crvena zvezda danas od 20.45 igra prvi meč drugog kola kvalfikacija za Ligu šampiona, a Vladan Milojević neće mnogo kombinovati oko sastava.

Ako četa Vladana Milojevića želi mirne glave u Finsku za sedam dana moraće da zablista večeras na stadionu ‘Rajko Mitić’. Vreme za eksperimente nije, tako da ne očekujemo da šef stručnog štaba crveno-belih napravi neke velike promene i iznenađenja. Jasno je da taktiku za Fince neće menjati, te će na teren izvesti formaciju 4-3-2-1.

Na golu je neprikosnoven Milan Borjan. Jedina zamena u odnosu na dvoboje sa Suduvom biće na desnom beku. Prednost umesto suspendovanog Marka Gobeljića imaće Filip Stojković, mada nije nemoguće da se u sastavu prvi put ove sezone nađe Milan Gajić. Štoperski tandem činiće Nemanja Milunović i Srđan Babić, s tim da će ovaj dvojac uskoro razbiti povratnik na ‘Marakanu’ Miloš Degenek. Leva aut linija pripada Milanu Rodiću.

Zadužen za kvarenje protivničke igre biće Branko Jovičić, Hose Kanjas se oporavio, ali je daleko od forme u kojoj je Bakula. Pored momka iz Raške na sredini terena igraće još Dušan Jovančić, dok će za kreativnost u napadima Crvene zvezde biti zadužen Marko Marin. Prva zvezda tima će se vratiti u vezni red, posle mečeva koje je odigrala na boku.

Desno krilo činiće nezamenjivi i sve bolji El Fardu Ben, dok će po levom boku napadati Mirko Ivanić, od kog navijači očekuju da se napokon produdi. Najistureniji biće svakako Ričmond Boaći.

Projektovani sastav: Borjan – Stojković (Gajić), Milunović, Babić, Rodić – Jovičić, Jovančić, Marin – Ben i Ivanić – Boaći.

0
0

3 Komentara

  1. Dobro kaze miloje:ne treba eksperimentisati jer taman sto smo naucili i utvrdili da igramo najsporije na svetu,pa kad bi ubrzali sve bi pokvarili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter