2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda važnija od novca! Napadač odbio izdašnu ponudu iz Turske!

Objavljeno: 23.07.19 u 09:29

Golgeter je izrazio želju da sa crveno-belima ostvari plasman u ligu šampiona, a mogao je da inkasira platu od dva miliona evra

Ponekad u karijeri nije bitan samo novac za kojim nije ‘potrčao’ Ričmond Boaći. On je odbio ekstra ponudu da posle kine i drugog mandata u Crvenoj zvezdi karijeru nastavi u Turskoj. Kako saznaje HotSport Trabzon je ponudio ‘bogatsvo’ napadaču iz Gane i godišnju platu od dva miliona evra, a saradnja je trebalo da bude potpisana do juna 2022. godine.

Već na prvu loptu najbolji napadač Crvene zvezde je odbio ponudu poručivši da želi da se bori za novi plasman aktuelnog kluba u Ligu šampiona. Izrazio je Boaći želju da pred ‘Delijama’ ponovo zaistra u najelitnijem klupskom takmičenju. Jasno je da se Ganjaninu ne žuri da napusti Beograd, a njegov lični plan je da posle crveno-belih boja obuče dres nekog kluba iz liga petice.

Boaći je pod lupom pojedinih ekipa koje su ga snimale protiv Suduve.Novi gosti su se najavili i sutra za meč sa Helsinkijem. Na kraju, trabzon se okrenuo drugoj opciji, a spremni su bili da Boaćija plate tri miliona evra, što je minimalna cena obeštećenja za napadača, a sigurno će da raste uz golove do kraja sezone.

FOTO: FK Crvena zvezda

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZVEZDAŠI, ŠTA KAŽETE NA ŽREB? Kuglice su Zvezdi ili Helsinkiju dodelile danski Kopenhagen ili velški TNS u trećoj rundi na putu ka Ligi šampiona.

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter