0
Domaći fudbal

DRUŠTVENE MREŽE NEĆE SASTAVLJATI TIM: Radnički objasnio šta se dešava sa Nerminom Haskićem…

Objavljeno: 23.07.19 u 14:12

Fudbalski klub Radnički oglasio se saopštenjem za javnost.

Ekipa sa Čaira osetila je potrebu da odgovori na negativne natpise u medijima, kao i negativnu kampanju na društvrenim mrežama.

– Zbog učestalih negativnih natpisa o FK Radnički podsetili bismo sportsku javnost da je naš klub do sada uvek bio transparentan. Kada je reč o kritikama, nikada nismo bežali od njih, već smo prvi govorili o onome šta moramo da promenimo u klubub kako bismo unapredili uslove u kojima radimo. U svakom slučaju, društvene mreže neće sastavljati prvi tim Radničkog. U tome neće učestvovati ni pojedini sajtovi koji sve što se uradi u klubu namerno stavljaju u negativni kontekst kako bi opravdali svoje postojanje, ne mareći za činjenice – ističu iz Radničkog.

Radnički je potom odgovorio na pisanja vezana za status Nermina Haskića, ali i status Petra Petrovića koji više nije igrač crvenih iz Niša.

– Što se Haskića tiče, već je ranije više puta rečeno da je povređen i da je počeo da trenira, što je najbitnije. Takođe, nije tajna, ma kako to neko predstavljao, jer je isto više puta rečeno, da ako stigne adekvatna ponuda za Haskića da će on biti prodat. U vezi Petra Petrovića, klub je odlučio, što je njegovo pravo, da on ne zadovoljava kriterijume za nastavak saradnje i zato je Petrović nastavio karijeru van Radničkog. Kao što je i ranije saopšteno, ubuduće će se prekinuti svaka saradnja sa svima onima koji ne ispunjavaju kriterijume kluba – rečeno je u saopštenju FK Radnički.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter