0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

JIRGEN KLOP: Ne želim da pravim naslove u novinama

Objavljeno: 22.07.19 u 16:15

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je zahvalan što njegov mladi fudbaler Jaser Larusi nije ozbiljnije povredjen, posle oštrog starta igrača Sevilje Žorisa Njanona u prijateljskoj utakmici u Bostonu.

Sevilja je pobedila Liverpul sa 2:1 na Fenvej parku, ali je utakmicu obeležio oštart start Njanona, posle kojeg je 18-godišnji igrač Liverpula na nosilima iznet sa terena. Fudbaler Sevilje dobio je crveni karton.

– Još je rano, početak je sezone da pravim novinske naslove mišljenjem o ovoj situaciji“, rekao je Klop posle utakmice – preneli su britanski mediji.

Crveni karton mogao je da dobije i igrač Sevilje Ever Banega, koji je laktom udario Harija Vilsona.

– Čini se da je Larusi imao sreće, ali moramo da sačekamo. Udario ga je punom snagom. Hari je dobio udarac u jagodicu i u oko, ni to nije bilo kul. Ne volim preoštre utakmice. Startuješ da bi osvojio loptu, to je jedini razlog. Postoje pravila. Ne želim da kažem ništa posebno o ovoj utakmici, pošto će biti naslova. Želim ponovo da idem u Španiju na odmor – naveo je Klop.

Njanon se izvinio zbog, kako je naveo „odvratnog“ starta, a Sevilja je poželela fudbaleru Liverpula brz oporavak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter