1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezde prodaje stranca u Aziju i poznat klub!

Objavljeno: 22.07.19 u 10:41

Ostaje da se definišu sitnice i dužina ugovora, a vezista je prihvatio uslove u Aziji.

Od završetka prosle sezone je najavljen rastanak između Crvene zvezde i Lorenca Ebisilija. Pored odrađenih priprema u Austriji, internacionalac iz Holandije se nije našao na spisku igrača za Evropu.

Prethodnih dana imao je pozive klubova iz Azije, a kako saznaje HotSport sledeća destinacija veziste trebalo bi da bude Japan. Rukovodstvo Džubilo Ivate izabralo je vezistu kao aduta u borbi za opstanak što je cilj u nastavku sezone koja traje do novembra.

Ekipa se nalazi tri boda od luke spasa i cilj je da kupe igrača šampiona Srbije koga bi trebalo da plate oko 600.000 evra. Toliko je pre godinu dana inkasirao od crveno-belih APOEL u kome je Ebisilio bio jedna od ‘glavnih zvezda’.

Posao na Dalekom istoku je pred realizacijom, a ostaju da se preciziraju sitnice kod preciznih Japanaca i dužina ugovora, koji bi trebalo da bude validan do kraja 2021. godine uz obostrane klauzule.

Prema najavama neki načelan plan je da se posao sklopi za nekoliko dana i da se stavi tačka na misiju Ebisilija u Beogradu posle jedne sezone.

Pošto prelazni rok traje do kraja avgusta Zvezda ima vremena da potraži naslednika kao za još neke pozicije pošto nije završeno ni sa odlascima iz Ljutice Bogdana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter