2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEGENEK VEĆ STIGAO U BEOGRAD: Kasnim jedno kolo! (FOTO)

Objavljeno: 22.07.19 u 18:20

Miloš Degenek vratio se u Crvenu zvezdu na pozajmicu do februara, a već danas je stigao na stadion ‘Rajko Mitić’.

Sad ostaje da se iskusni štoper oporavi od puta i počne sa treninzima. Crvena zvezda će ga licencirati za utakmice sa Helsinkijem u kvalfikacijama za Ligu šampiona, ali će on najverovatnije preskočiti duel u sredu na stadionu ‘Rajko Mitić’. Miloš Degenek je već dao prvu izjavu po povratku u Srbiju.

– Kasnim jedno kolo, ali mi je drago što sam opet ovde. Nadam se i iskreno želim da ponovo ostvarimo lep rezultat i obradujemo sve naše navijače. Moj cilj i cilj svih ljudi u Zvezdi je da donesemo opet najbolji evropski fudbal na Marakanu. Radujem se povratku i sa nestrpljenjem čekam novi početak u voljenom klubu – rekao je Miloš Degenek.

FOTO: FK Crvena zvezda

Povratak u Ljutice Bogdana probudio je lepa sećanja kod australijskog reprezentativca.

– Često sam dolazio na treninge i utakmice, ali uprkos osećaju da nisam ni odlazio emocije su se probude. Imao sam leptiriće u stomaku na putu do stadiona. Presrećan sam što sam ovde. Nadam se da će se ponoviti prošlogodišnje leto i jesen, da opet ostvarimo uspehe i uz malo sreće i zdravlja da ih i nadogradimo za stepenik – izjavio je štoper.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter