0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

JUNAK VEČERI: Milan Borjan upisao jubilej!

Objavljeno: 21.07.19 u 10:26

Milan Borjan je sa nekoliko fantastičnih intervencija sačuvao mrežu Crvene zvezde, a navijači bi voleli da isto učini protiv HJK-a.

Već dve godine Milan Borjan je oslonac Crvene zvezde i pripadaju mu zasluge za uspehe tima, a sinoć se sjajni čuvar mreže upisao u „istoriju“ sa jednim statističkim podatkom. Uspeo je reprezentativac Kanade na 94. zvaničnom meču na golu šampiona Srbije da 50. put ostane nesavladan. Pre nekoliko dana mu je ovaj učinak za dlaku izmakao, pošto je Suduva postigla pogodak u finišu meča, koji je odavno arhiviran.

Imao je Milan Borjan nekoliko intervencija protiv Javora i sledeći zadatak je da u sredu sačuva mrežu u prvom meču sa Helsinkijem na stadionu „Rajko Mitić“ (20.45). Crveno-beli će sutra dobiti i eventualnog rivala u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a primaran cilj je eliminacija Finaca i priprema taktike kreće od danas pod komandom šefa stručnog štaba Vladana Milojevića.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter