0
Domaći fudbal

VESELINOVIĆ: Razumite ih, to je zbog Fejsbuka i Instagrama! Rogan: Svaka čast igračima oba tima!

Objavljeno: 20.07.19 u 23:09

Čukarički je slavio na svom stadionu sa 1:0 protiv ekipe Napretka.

Imali su domaći igrači igrača manje, ali su na kraju uspeli da slave i pored isključenja Docića . Nakon meča na konferenciji za medije obratili su se akteri meča.

Predrag Rogan bio je kratak.

– Čestitam Čukaričkom na pobedi i igri i želim im sve najbolje u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Bila je dobra utakmica puna tempa, znali smo da već misle o kvalifikacijama, da su mlada ekipa i probali smo to da iskoristino, ali nismo uspeli. Ne postoji alibi, ima prostora za napredak i radićemo na tim stvarima. Svaka čast igračima oba tima – istakao je Rogan.

Foto: Čukarički

Aleksandar Veselinović je pohvalio svoje igrače, ali i čestitao protivniku.

– Čestitam mojim igračima na svemu što su izdržali, a igračima Napretka što su nam otežali današnju pobedu. Nije bilo lako prilagoditi se posle dugog puta, a da pritom protiv sebe imate tim koji vas je veoma dobro skautiro. U prvom poluvremenu nismo dobro parirali energetski. Gol je bio nagrada za nešto što su igrači radili za vreme priprema i kako su se ponašali, to dodje u vreme neke poteškoće. Pitanje je šta bi bilo u drugom poluvremenu da nismo imali prednost. Moramo brzo da se odmorimo i okrenemo narednoj utakmici, jer je pred nama ciklus igranja na svaka tri dana rekao je Veselinović i potom dodao:

– Kolega i ja smo pričali pre meča i tačno mi je rekao gde i kako će napadati. Morate razumeti ove mlade momke, uz sve novinske natpise, Fejsbuke i Instagrame, znali smo da će biti mnogo teško – poručio je Veselinović.

Foto: Čukarički

Igrao je u završnici Čukarički sa igračem Manje, Marko Docić je zaradio isključenje.

– Nikada neću opravdati igrača kada učini nešto nesportski. Ipak, za 18 godina trenerskog posla pitanje je da li sam imao kapitena kao što je Marko Docić. Na sebe je preuzeo dosta stvari i u mnogome nam pomaže. Žao mi je i što sam zbog više sile morao Bojicu Nikčevića da zamenim posle pet minuta.

Foto: Čukarički

Miroslav Bogosavac je analizirao sam meč.

– Čestitam ekipi Napretka na dobroj igri. Ovo je bila Čvrsta utakmica i gledaoci su imali Šta da vide. Ovo je divan nastavak serije koja ja započeta u Evropi. Nadamo se da će oba tima igrati plej-of.

Upitan je od strane novinara Bogosavac i da li je meč bio korektan s obzirom na broj kartona koje je podelio sudija na ovom meču.

– Ne bih se obazirao na suđenje, a svakako je bilo dosta duela. Što se crvenog kartona tiče nisam video situaciju, a kapiten nam se svima izvinio u svlačionici posle utakmice – zaključak je Bogosavca.

Sa stadiona Čukaričkog – Nemanja Lazić! 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter