0
Fudbal

SPEKTAKL: Het-trik Zlatana u gradskom derbiju, sva tri gola su majstorska i poruka na kraju – ‘Idi kući, ku*ko mala!’ (VIDEO)

Objavljeno: 20.07.19 u 09:13

Zlatan Ibrahimović demonstrirao je klasu u noćašnjem derbiju Los Anđelesa i pobedi svog Galaksija rezultatom 3:2.

Gde je Zlatan, tu je šou! Ovog puta napravio ga je i dobro nas zabavio u velikoj derbiju ‘grada anđela’ između ljutih rivala. Najviše zahvaljujući svojoj fudbalskoj veštini i tri gola koliko je postigao.

Najpre je Karlos Vela doveo goste u vođstvo u 4. minutu, ali je onda krenula serija Šveđanina. Najpre je postigao fantastičan gol posle četiri minuta, minijaturom koja je podigla publiku na noge.

Potom je u drugom poluvremenu sve preokrenuo. Najpre je u 56. minutu glavom, u svom stilu, doneo 2:1 Galaksiju, da bi u 71. minutu novim razornim udarcem povisio na 3:1.

Sve što su gosti uspeli do kraja bio je drugi gol Karlosa Vele u sedmom minutu nadoknade, kada je već bilo prekasno za bilo kakav povratak.

Ponesen het-trikom koji je ostvario, Ibrahimović je posle meča počeo i da zavodi red na terenu, pa je tako bivšem golmanu Los Anđelesa rekao da se skloni sa terena, a kad to on nije učinio, razljutio je Šveđanina koji je potom rekao ‘Idi kući, ti ku*ko mala!.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter