0
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

MILOJEVIĆ: Ne znam kada je Žander igrao poslednji meč, stranci će morati da podižu formu kroz utakmice!

Objavljeno: 20.07.19 u 23:29

Pobedom 2:0 nad Javorom Crvena zvezda je otvorila novu superligašku trku.
Crvena zvezda je slavila golovima Jovičića i Bena, te se sada okreće evropskom izazovu. Trener Vladan Milojević je nakon meča sumirao utiske. 

– Videli smo lepu utakmicu, sa dosta šansi i trebalo je da bude još golova. Želeo sam da vidim pojedine igrače u određenim ulogama is a te strane sam zadovoljan. Sa druge strane Javor je pružio vrlo dobru igru, pokazali su se kao ekipa koja zna šta hoće. Želim im mnogo sreće i verujem da za Javor nema zime. Nadam se da će u budućnosti biti stabilan superligaš. Čestitam mojim igračima, okrećemo se novim izazovima – rekao je strateg Zvezde. 

Potom je Milojević kratko prokomentarisao novajliju Žandera koji je u današnjem meču debitovao za crveno-bele. 

– Žander nije spreman i ne znam kad je poslednji put odigrao takmičarsku utakmicu. Stranci su došli pred kraj priprema i nemamo previše vremena da se oni pripreme već moraju da podižu formu kroz utakmice. Svideo se publici, sva pojačanja su kvalitetna i nema sumne da će pobrati aplauze i Tomane, Kanjas i Krstović. Žander ima mali problem u komunikaciji i trudimo se da mu olakšamo adaptaciju – zaključak je Trenera Zvezde 

Igor Bondžulić, šef stručnog štaba Javora istakao je da je njegov tim igrao koliko je protivnik dozvolio. 

– Čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi. Videlo se da su bolje pripremljeni i da su već igrali takmičarske duele što je odlučilo meč. Videlo se da je kvalitet na strani rivala. Najavio sam takmičarsku utakmicu, ali falilo nam je iskustva za više od prikazanog. Mnogi igrači su odigrali prvu superligašku utakmicu. Čestitao bih mojim izabranicima na borbenosti. Trudili smo se, dali sve od sebe i uradili koliko nam je rival dozvolio. Ima mnogo stvari koje možemo popraviti, radićemo, ali sam zadovoljan trkačkim delom – rekao je strateg gostiju.

FOTO: Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter