0
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

JA NISAM TRENER, JA SAM GOLMAN: Izjavom posle meča Borjan nasmejao novinare, a potom se uozbiljio…

Objavljeno: 20.07.19 u 22:39

Uspela je Crvena zvezda da preskoči bez mnogo problema prvi stepenik ove sezone u Superligi Srbije.

Izabranici Vladana Milojevića savladali su Javor sa 2:0, a tokom drugog poluvremena imali su i igrača više. Na golu je Zvezda imala sigurnog Milana Borjana, imao je par intervencija kanadski reprezentativac, ali nije se mnogo mučio u meču.

– Bitno je da smo pobedili, odigrali smo dobro. Ide sve bolje iz meča u meč. Vidim da su noge još uvek teške nekim igračima. Polako ulazimo u ritam, bitno je da napredujemo – počeo je Milan Borjan.

Na jedno novinarsko pitanje da li je u odbrani Zvezda imala trojicu defanzivaca u momentima kada napada, Borjan je imao spreman odgovor…

Ja nisam trener, ja sam golman – uz osmeh je rekao Borjan, a potom je dao i detaljniji odgovor.

– Da, to su novi zahtevi šefa, hteli smo da probamo nešto novo, imali smo dosta šansi. Nadam se da će u sredu da se isplati ta realizacija.

Neočekivano dosta posla je imao Borjan, pogotovo u prvom delu meča-

– Imao sam par odbrana u prvom poluvremenu, trebalo nam je vremena da uđemo u ritam utakmice. Bilo je i vruće. Posle smo sa igračem više pokazali dominaciju. Ponovio bih, noge su još umorne. nadam se da ćemo što pre ući u pobednički ritam – ističe Borjan.

Kratko se čuvar crveno-bele mreže dotakao i Helsinkija.

– Obratio sam pažnju samo na gol koji su dali. Bili smo koncentrisani samo na Javor, tek od sutra ćemo se detaljnije baviti Helsinkijem. Svaka utakmica u Evropi je teška, sutra ćemo analizirati i dati sve od sebe da pobedimo na svom terenu, rekao je Borjan.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

FOTO: Crvena zvezda 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter