0
Evrokupovi

ČEKAJUĆI PONEDELJAK: Zvezda u dva žreba, Partizan i Čukarički će biti nosioci – ovo su potencijalni rivali (FOTO)

Objavljeno: 20.07.19 u 14:00

Srpska javnost će sa velikom pažnjom pratiti žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope koji su zakazani za ponedeljak.

Radnički iz Niša je, nažalost eliminsan već na prvom stepeniku, a Crvena zvezda, Partizan i Čukarički dobiće u ponedeljak svoje rivale sa kojima će igrati koliko uspešno prebrode drugo kolo kvalifikacija.

Prvak Srbije u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igra protiv Helsinkija, a ukoliko prođe finski tim, u trećem kolu dobiće jednog od sledećih rivala:

Ajaks, Dinamo Zagreb, Kopenhagen, Seltik, APOEL i Bate Borisov.

Ajaks je svakako protivnik za izbegavanje, za ostale timove postoji šansa da bi Zvezda mogla da ih izbaci. Taj žreb biće tačno u podne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Zvezda će istog dana od 13:30h biti i u drugom žrebu, za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, u slučaju da ispadne od Helsinkija. Za rivala bi mogla da dobije jednog od pobednika sledećih dvomeča:

Tre Pene – Suduva
Pjast – Riga
Ararat – Linkoln
Valur – Ludogorec
Toršavn – Linfild

Tada će i Partizan i Čukarički dobiti svoje rivale. ‘Parni valjak’ u drugom kolu bi prvo trebalo da izbaci velški Konahs Kvej, a dok bi Brđani morali da u dvomeču budu bolji od norveškog Moldea.

U žrebu za treće kolo, srpski timovi bili bi nosioci i evo spiska timova koji bi mogli da im zapadnu:

FOTO: partizan.rs
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter