Partizan u nedelju od 18 časova čeka prvi zvanični meč u novoj sezoni, a rival u Superligi Srbije je novoligaš Inđija.

Pred početak Linglong Super lige Srbije za zvaničan sajt Partizana govori Saša Zdjelar.


Završen je drugi deo priprema u Sloveniji tokom kojeg je odigrano nekoliko kontrolnih utakmica, između ostalog sa ekipom Olimpije i Bordoa.Kakvi su tvoji utisci?

– Kada bismo ocenili pripreme samo na osnovu te dve kontrolne utakmice sve bi bilo odlično-počinje Zdjelar. Ali ,to su utakmice koje su svi želeli da igraju i da se pokažu,ali isto tako one nisu takmičarske.Sada sledi ono najvažnije,a to je da počinje nova sezona u kojoj je svaka utakmica važna.

Lep podatak je da tokom i na kraju priprema nije bilo nijednog ozbiljno povređenog igrača?

– To je možda prvi put od kada ja idem na pripreme da se stvarno niko nije žalio na neku veću povredu što je izuzetan podatak za našu medicinsku službu.

Posle kontrolnih utakmica ocena je da si sada u punoj snazi.Kako se ti lično osećaš?

– Istina,osećam se stvarno dobro i mislim da sam dobro odradio pripreme,ali sada sledi ono zbog čega smo na pripreme i išli više od mesec dana. Ne volim sebe da ocenjujem.

Mnogo je novajlija u timu uz Partizanovu decu?

– Da,ima dosta novih igrača,a posebno raduje što ima dosta dece iz naše škole. Što se tiče onih koji su tek došli ne bih nikoga posebno izdvajao osim što ću reći da su se brzo privikli na tim,na ekipu i da dobro funkcionišemo.

U 1.kolu Linglong Super lige Srbije očekuje nas gostovanje ekipi Inđije?

– Ušli su u prvu ligu željni dokazivanja i sa takvim ekipama je uvek teško,ali moramo biti na našem nivou!

A kada govorimo o 2.kolu kvalifikacija za Ligu Evrope crno-beli odlaze na ‘megdan ‘ekipi Connah’s Quay-a?

– Sigurno teško gostovanje jer je to stil igre koju mi ne igramo,ali opet ni oni naš.Moramo što bolje da se pripremimo za protivnika-podvlači Zdjelar.