2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘NOVI KISEONIK’ ZA VEZISTU: Zvezda vraća u igru jednog otpisanog…

Objavljeno: 19.07.19 u 12:10

Posle odlične partije protiv Zvezdare u prijateljskoj utakmici, vezista bi mogao da se nađe u timu za meč sa Javorom.

Lorenco Ebisilio se našao na transfer listi. Zvaničnih ponuda za Holanđanina nije bilo, te je nastavio da obavlja svoje klupske obaveze. Na prijateljskoj utakmici sa Zvezdarom prošle subote postigao je dva gola i ‘kupio’ sebi novu šansu.

Crvena zvezda je registrovala Lorenca Ebisilija za Superligu Srbije. Šta više Holanđanin bi već sutra od 20 časova mogao da se nađe u timu za dvoboj sa Javorom.

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

Videćemo hoće li Vladan Milojević pružiti poslednju kartu Lorencu Ebistiliju da se nađe i na spisku registrovanih igrača za duele sa HJK-om u drugom kolu kvalfikacija za Ligu šampiona.

Na spisku neregistrovanih za Evropu je i Brazilac Žander Santana, ali se očekuje da njegovo ime bude poslato u ponedeljak u Nion.

0
0

2 Komentara

  1. “Videćemo hoće li Vladan Milojević pružiti poslednju kartu Lorencu Ebistiliju”, stoji u tekstu. Naravno da ‘oće, jer on je deo interesne grupe koja vodi Zvezdu a koja ima poseban lični interes u prodaji za evropske prilike zaista smešnih “kapitalaca”. Ovi Zvezdini “kapitalci” ni u SLS ne bi mogli igrati zbog nekvaliteta, ali su brutalno forsirani od Milojevića! Oni su se zaleteli sa kupovinom ovih drugorazrednih afričkih “kapitalaca” koje naravno niko ne želi i sada su se našli u čudu kako se otarasiti njih i prodati ih bud zašto i pare naravno strpati u svoje džepove a sve u ime i za račun Zvezde! HITNA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter