5
Evrokupovi

LUDILO: Gol sezone na ‘Poljudu’ – pogledajte šta je izveo napadač Gzire! (VIDEO)

Objavljeno: 19.07.19 u 00:05

Polovina tima Gzire se uhvatila za glavu kada su shvatili šta su uradili ove noći u Splitu.

Hajduk je imao prednost od 2:0 posle prvog meča na Malti, ali je večeras u Splitu autsajder Gzira šokirala celu Evropu trijumfom od 3:1 na ‘Poljudu’. To je izazvalo veliko nezadovoljstvo navijača ‘bilih’ i uletanje na teren, o čemu smo već pisali.

Ono što želimo da izdvojimo, a to svakako vredi, jeste pogodak napadača tima sa Malte, Konea. Posebno se ističe njegov prvi, a Gzirin drugi pogodak na meču u 69. minutu.

U nastavku možete da pogledate sve najzanimljivije situacije sa ovog meča, a mi vam skrećemo pažnju na ‘makazice’ Konea kojima je sebe kandidovao za gol godine i ‘Puškašovu’ nagradu.

Time je ‘najavio’ blamažu Hajduka, a takođe prelep je bio i treći gol u šestom minutu nadoknade kojim je izbacio hrvatskog velikana.

0
0

5 Komentara

  1. hteli su da nameste za kladionicu pa su popusili kurac tako im i treba ko ih jebe trebalo bi daih navijaci linciju picke

    0
    0
    Odgovori
    • Da, u poređenju sa malteškom Gzirom, Hajduk jeste ozbiljna ekipa. Hrvatska liga je trenutno iznad svih u ex Yu, tako da je suvišno pričati o tome. Ipak, daleko od toga da se treba potcijeniti bilo koji protivnik, i potpuno zasluženo ispadanje Splićana, koji su izgleda očekivali da će drugo kolo doći samo od sebe.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter