0
Domaći fudbal

VOŽDOVAC NAJAVLJUJE VISOKE AMBICIJE: Protiv TSC na pobedu, cilj je osvajanje kupa!

Objavljeno: 18.07.19 u 14:08

Konferencijom za medije koja je održana u pres sali na stadionu FK Voždovac, beogradski klub najavio je sutrašnji meč u kojem u 1. kolu Linglong Superlige dočekuju ekipu TSC.

Takođe, u razgovoru sa medijima javnosti je predstavljen i cilj kluba u narednoj sezoni, a to jeste plasman među prvih pet ekipa kao i osvajanje Kupa Srbije.

Na konferenciji se, u odsustvu Radeta Kokovića koji ima obaveze u Jermeniiji radi dobijanja PRO licence pojavio asistent Šefa struke Voždovca, Sava Šašić.

Pomoćni trener Voždovca istakao je da nema sumnju da njegova ekipa spremna dočekuje sutrašnji meč, kao i da će to biti prilika da fudbalska publika u Srbiji vidi nešto drugačije.

– Imaćemo veliko zadovoljstvo da utakmicom sa TSC otvorimo elitno takmičenje u našem fudbalu i koristim priliku da pozovem ljubitelje fudbala da isprate sjajnu fudbalsku predstavu. Naravno da ne prepuštamo ništa slučaju, da smo podrobno skautirali rivala i da spremni dočekujemo sutrašnji duel. Siguran sam da će model igre koji će Voždovac praktikovati ove sezone moći da parira, ne samo našem sutrašnjem protivniku, već i svim ekipama u našoj ligi. Voždovac će doneti nove trendove u naš fudbal, budite sigurni u to. Jedan od ciljeva jeste da razbijemo učmalu atmosferu u srpskom fudbalu i da vratimo ljude na stadion.

Šašić je takođe apostrofirao sjajnu saradnju Stručnog štaba i igrača, kao i ciljeve za narednu sezonu, koji su kao plod te saradnje definisani unutar kluba.

– Iako je u ekipi u odnosu na proteklu sezonu deset novih igrača, momci su se sjajno uklopili i ekipa je kompaktna. Ceo stručni štab je prezadovoljan saradnjom sa igračima, jer smo sa njima za kratko vreme uspeli da izgradimo specifičan odnos. Na njih gledamo prvo kao ljude, a zatim i kao igrače. Želimo da budu lideri, kako u životima, tako i na terenu. Na jučerašnjem sastanku smo definisali i ciljeve za narednu sezonu, i rado ću ih podeliti sa vama. Cilj Voždovca za narednu sezonu jeste da se u prvenstvu nađe među pet prvoplasiranih ekipa, a u Kupu Srbije imamo najviše ambicije i u tom takmičenju napadamo trofej.

Jedan od najiskusnijih igrača u ekipi Voždovca, Nemanja Nikolić, pozvao je na oprez pred utakmicu, ali istakao da Zmajevi ne treba da beže od uloge favorita.

– Ekipa TSC ima jako veliki motiv, kao i sve ekipe koje su nove u Superligi. Na našem stadionu mi moramo držati konce igre u našim rukama i od nas zavisi koliko će protivnik moći da ostvari to što je zamislio. Moje mišljenje je da ne treba da bežimo od uloge favorita, jer to kvalitetom zaslužujemo. Atmosfera u svlačionici je sjajna, igrači su spremni i jedva čekaju sutrašnju utakmicu.

Utakmica između Voždovca i TSC igra se u petak od 20 časova na stadionu Voždovca. Kapije stadiona u Zaplanjskoj otvaraju se u 19:00, a karte za meč naći će se u prodaji na dan utakmice na Info pultu Tržnog centra Stadion po ceni od 200 dinara za zapad.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter