3
Domaći fudbal

USPON NAPADAČA: Učinak Boaćija po ukusu klubova, slede novi potezi!

Objavljeno: 18.07.19 u 10:20

.Ima dovoljno vremena da do kraja evropske misije stigne adekvatna ponuda za brzonogog napadača.

Nema dileme da je srpljenje i poverenje dobijeno od trenera Vladana Milojevića Ričmond Boaći u potpunosti opravdao. Postogao je gol i asistirao Marku Marinu za dupliranje prednosti protiv Suduve. Uspon napadača je evidentan što su primetili i brojni klubovi koji su pratili golgetera iz Gane: Ren, Nica, Krasnodar, Lokomotiva iz Moskve i Sarjah (Dubai)

Učinak je po ukusu ‘snimatelja’ i ima sasvim dovoljno vremena da po završetku evropske misije stigne zvanična ponuda na adresu Crvene zvezde. Tokom priprema u Austriji Boaći nije preskočio nijedan trening. Radio je punim gasom i samo je nedostajalo da vredan rad kruniše golovima. ‘Proradio’ je u pravom trenutku i za vikedn sledi start šampionata Srbije kao zalet za novi evropski dvomeč sa Helsinkijem. Nema dileme da Zvezda ima starog aduta u dobroj formi. Boaći je to pokazao za sat vremena borbe na stadionu ‘Rajko Mitić‘.

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu, hvala na poverenju! 

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

3 Komentara

  1. Pre svega, rezervista iz kineske lige nije uopšte brz igrač! Njegova klasa su Suduva, Florijana i Helsinki! Već treći krug kvalifikacija za njega je nemoguća misija! Džaba ga Milojević forsira zajedno sa Benom, to najbolje pokazuje nivo znanja “trenera godine”! Nažalost zbog ovog “kapitalca” je prodat Joveljić a zapostavljen je Pavkov! A, onaj baron Minhauzen koji vodi Zvezdu je u intervjuu Sportskom Žurnalu, mesec dana pre prodaje Joveljića, izjavio da je Joveljić suvo zlato i budućnost kluba! A-ha-ha-ha! Kako da ozbiljno razmišljam o ovakvoj Zvezdi?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter