0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SUŽEN IZBOR: Zvezdini stranci preskaču Helsinki!

Objavljeno: 18.07.19 u 09:44

Povrede zahtevaju mirovanje uz terapije, a pored toga, isčekuje se i kazna za isključenog Marka Gobeljića.

Pred revanš sa Suduvom najavili smo da Crvena zvezda ne može protiv Litvanaca da računa na dva letnja pojačanja. Tandem stranaca neće biti u konkurenciji ni za prvi meč drugog kola kvalifikacija protiv Helsinkija na stadionu ‘Rajko Mitić’. Španski fudbaler Hose Kanjas ima problem sa primicačem i dva puta dnevno ide na terapije, možda će biti u konkurenciji za revanš meč 31. jula.

Kod Tomanea je povreda komplikovanija, on je povredio prednju ložu i prva procena lekarskog tima Crvene zvezde je da će sa treninzima početi za sedam do deset dana. Sličan problem je tokom priprema imao Radovan Pankov. Ipak bivši igrač Radničkog se polako sprema za takmičarske izazove.

Dobijanjem direktnog crvenog kartona sebe je atutomatski iz tima za ovaj dvomeč isključio Marko Gobeljić, a čeka se odluka Disciplinske komisije UEFA koja bi trebalo da donese odluku o trajanju kazne.

FOTO: FK Crvena zvezda

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter