5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

RIČMOND BOAĆI: Marin i ja ćemo rešetati i u Superligi

Objavljeno: 18.07.19 u 20:47

Fudbaleri Crvene zvezde ovog vikenda otpočinju takmičenje u Superligi Srbije u sezoni 2019/20.

U subotu od 20 sati na svom terenu odmeriće snage sa ekipom Javora. Napadač crveno-belih Ričmond Boaći istakao je da je ekipa potpuno spremna i motivisana za start domaćeg takmičenja.

– Imamo tako dobru ekipu da svaki igrač može da uputi odličan pas i pomogne u postizanju gola. Kada god dobijem loptu kažem sebi pokušaj, daj sve od sebe i rezultat će doći. Tako je bilo protiv Suduve, a verujem da će tako biti i već na prvoj utakmici u domaćem prvenstvu protiv Javora – rekao je Boaći.

Zvezdin napadač istakao je da odlično na terenu sarađuje sa Markom Marinom.

– Kada imam Marina iza sebe to je kao kada Eto i Inijesta igraju zajedno. Sa njim na terenu mnogo mi je lakše da postižem golove. Kada dodamo da su tu i Ben i Ivanić stvari su još lakše. Svi međusobno znamo kako se krećemo na terenu i gde je kome najbolje da dodamo loptu. Zato sam uveren da ćemo ove sezone biti još efikasniji nego prošle sezone.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Boaći podršku sa tribina označava kao dodatnu snagu njegove ekipe.

– Navijači nam mnogo znače, svi dobri rezultati su i njihova zasluga. Fantastična atmosfera dočekala nas je na prvoj utakmici na Marakani u Evropi, a uveren sam da će tako biti i na startu domaćeg prvenstva. Nedostajale su nam takmičarske utakmice i najbolja podrška sa tribina. Sada krećemo u novu sezonu i pozivam sve kojima je crveno-bela boja u srcu da dođu u subotu i podrže nas.

Kako ističe Zvezdin napadač, lično se oseća potpuno spremno.

– Mnogo podiže samopouzdanje igraču kada prođe ceo pripremni period sa ekipom, bez ometanja. To da je snegu da trčiš, da se boriš i da uradiš šta god poželiš sa loptom. Poslednjih mesec dana prethodne sezone sam propustio zbog povrede, nije mi bilo lako, ali zato sam sada još jači – poručio je Boaći.

0
0

5 Komentara

  1. Ova Suduva i budući protivnik HJK su kao stvoreni za Boaćija, jer ga niko ne pokriva pa može do mile volje da se šepuri u kaznenom prostoru pritivnika a Boaći je najopasniji kada ostane sam u šesnaestercu na 2-3 m od gola! Bahati Boaći se i pred finale kupa razmetao izjavama o tome kako će izrešetati onaj klub u nekrofilskoj opremi, a onda je direktno sa pismenog iz Srpskog jezika došao srednjoškolac Pavlović na utakmicu i stavio u džep bahatog Boaćija koji nije pipnuo loptu. Posle toga je psihički pao a spin doktori iz Zvezde su proglasili da ga je napao “nepoznati virus” i ovaj se nije pojavljivao u timu sve do priprema. U međuvremenu se psihički oporavio i ponovo počeo sa bahatim izjavama! Zvezda je postala vrlo neozbiljan klub!

    0
    0
    Odgovori
  2. Od strane interesne grupe koja vodi Zvezdu zajedno sa “trenerom godine” i “menadžerom” Ivicom Pavlovićem, ti si forsiran do bola na račun ostalih napadača srpskog porekla. Znam u pitanju su lični interesi ova 4 jahača apokalipse (Mijajlović, Terzić, Mrkela i Milojević) + Ivica Pavlović! Baš njih briga za interese Zvezde i srpskog fudbala! Rasčistili su ti teren, oslobodili su ti konkurenciju jer su bisera Joveljića prodali za džaba a Pavkova poslali na put u Kinu i nazad da ne bi prošao pripreme! Ove sezone ti ćeš ponovo izvoditi sve penale! Oni svesno rade protiv interesa Zvezde a ko zna kako i koliko su se ugradili u tvoj budući transfer?! Samo ne znam gde ti možeš otići?! Možda na Filipine ili Tajland! A, mi se navijači Zvezde prepucavamo, međusobmno gložimo i ljutimo zbog Zvezdinih igara a oni sprovode svoje bolesne ambicije po leđima nas navijača Zvezde! HITNA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter