Fudbaleri Crvene zvezde ovog vikenda otpočinju takmičenje u Superligi Srbije u sezoni 2019/20.

U subotu od 20 sati na svom terenu odmeriće snage sa ekipom Javora. Napadač crveno-belih Ričmond Boaći istakao je da je ekipa potpuno spremna i motivisana za start domaćeg takmičenja.


– Imamo tako dobru ekipu da svaki igrač može da uputi odličan pas i pomogne u postizanju gola. Kada god dobijem loptu kažem sebi pokušaj, daj sve od sebe i rezultat će doći. Tako je bilo protiv Suduve, a verujem da će tako biti i već na prvoj utakmici u domaćem prvenstvu protiv Javora – rekao je Boaći.

Zvezdin napadač istakao je da odlično na terenu sarađuje sa Markom Marinom.

– Kada imam Marina iza sebe to je kao kada Eto i Inijesta igraju zajedno. Sa njim na terenu mnogo mi je lakše da postižem golove. Kada dodamo da su tu i Ben i Ivanić stvari su još lakše. Svi međusobno znamo kako se krećemo na terenu i gde je kome najbolje da dodamo loptu. Zato sam uveren da ćemo ove sezone biti još efikasniji nego prošle sezone.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Boaći podršku sa tribina označava kao dodatnu snagu njegove ekipe.

– Navijači nam mnogo znače, svi dobri rezultati su i njihova zasluga. Fantastična atmosfera dočekala nas je na prvoj utakmici na Marakani u Evropi, a uveren sam da će tako biti i na startu domaćeg prvenstva. Nedostajale su nam takmičarske utakmice i najbolja podrška sa tribina. Sada krećemo u novu sezonu i pozivam sve kojima je crveno-bela boja u srcu da dođu u subotu i podrže nas.

Kako ističe Zvezdin napadač, lično se oseća potpuno spremno.

– Mnogo podiže samopouzdanje igraču kada prođe ceo pripremni period sa ekipom, bez ometanja. To da je snegu da trčiš, da se boriš i da uradiš šta god poželiš sa loptom. Poslednjih mesec dana prethodne sezone sam propustio zbog povrede, nije mi bilo lako, ali zato sam sada još jači – poručio je Boaći.