1
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović/FK Partizan

PARTIZAN U PROBLEMU: Najveća transfer želja sve je dalja od Humske…

Objavljeno: 18.07.19 u 20:00

Partizan već danima čeka da dovede levog krilnog napadača, naciljao je igrača iz Arsenala, ali nikako da se posao realizuje.

Takuma Asano bio bi, ako ne najveće, onda najzvučnije pojačanje koje bi ‘parni valjak0 doveo ovog leta. Međutim, ti pregovori traju (pre)dugo i čini se da je Japanac sve dalje od Humske.

Tome u prilog ide interesovanje Bešiktaša za njegove usluge, kako su preneli turski mediji. Crno-beli sa ‘Vodafon arene’ smatraju da bi mogao da zameni Buruka Jilmaza, koji bi trebalo da se preseli u Italiju.

Sigurno je Bešiktaš spremniji da mnogo više ponudi Asanu, koga ‘kupuju’ i time da bi igrao pored kolege iz reprezentacije, Šinđija Kagave, pre šest meseci pristiglog iz Borusije iz Dortmunda.

Asano ima još godinu dana ugovora sa Arsenalom i spominje se da bi mogli da ga otkupe za milion evra, što svakako više odgovara ‘tobdžijama’ nego da ga puste na pozajmicu u Beograd, a da potom bude slobodan igrač.

Za pregovore sa japanskim napadačem bio je zadužen direktno Savo Milošević, videćemo da li ima nekog ‘keca u rukavu’ kojim bi mogao da ga privoli da ipak dođe u Partizan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter