0
Domaći fudbal

LOTITO: Istrošio sam svu municiju, polažem oružje! Predsednik Lacija spreman da pusti Sergeja!

Objavljeno: 18.07.19 u 11:40

Deluje kao da će Klaudio Lotito položiti oružje i dozvoliti transfer Sergeja Milinković-Savića.

Čini se da je predsednik Lacija spreman da siđe sa oblaka i astronomsku cifru koju je potraživao za transfer našeg reprezentativca spusti u realne okvire. Kad god je izgledalo da je na pragu transfer SMS-a uspeo je Lotito da u poslednji čas promeni odluku. Ipak, pritisci velikana ne jenjavaju, te je spreman da položi oružje i pomiri se sa činjenicom da ne može čuvati vezistu po svaku cenu.

– Shvatam da ljude ne možete naterati da igraju u okruženju u kome se osećaju nelagodno. Milinković-Savić je pokazao ozbiljnost i odgovornost i ne pripada tom sloju. Lepo mu je u Laciju. Prošle godine sam uspeo da se oduprem napadima drugih klubova, ali ovog leta imam manje oružja u rukama, manje solucija kojima mogu da baratam, jer su igraču predložena druga rešenja. Možemo da kažemo da sam lane istrošio municiju – na slikovit način objasnio je Lotito.

Ostalo je samo da se vidi hoće li Sergej karijeru nastaviti u Pari Sen Žermenu ili će se opredeliti za ostrvski fudbal i dres Mančester Junajteda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter