0
Evrokupovi

HOTSPORT TIKET DANA: Vera u Kairat, Levski, Soligorsk i Radnički…

Objavljeno: 18.07.19 u 10:48

Predstoje revanš mečevi kvalifikacija za Ligu Evrope i brojne ekipe su spokojne posle ubedljivih pobeda tako da smo izabrali timove koji danas imaju takmičarski motiv.

KAIRAT – ŠIROKI BRIJEG 1 (1.70)

Ekipa iz Almatija ima gol prednosti tako da se neće kockati danas pred svojim navijačima i pokušaće ponovo da pobede rivala koji je dugo putovao do Kazahstana.

LEVSKI – RUŽONBEROK 1 (1.70)

Izgleda da je domaćin ušao u pravi ritam na oba fronta, a danas imaju premijeru pred svojim navijačima koji žele da završe uspehom i plasmanom u drugo kolo.

HIBERNIANS – SOLIGORSK 2 (1.80)

Maltežani su dugo odolevali pred naletima ‘rudara’, a u revanšu će pokušati da pobedom nastave dalje takmičenje i pripada im uloga favorita protiv ekipe za koju brani bivši golman Partizana Marko Jovičić.

RADNIČKI – FLORA 1 (1.50)

Nišlije jure dva gola minusa iz Talina i nadaju se da mogu da budu ‘talični’ i prođu u naredno kolo. Tamo ih u eventualnom duelu čeka Ajntraht, a na ‘Čairu’ su padali i jači klubovi.

Ukupna kvota na tiketu je 7.80.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter