0
Evropske lige

FOTO: Instagram/neymarjr

DETONACIJA: Juventus prodaje veliku zvezdu da bi doveo Nejmara?!

Objavljeno: 18.07.19 u 18:05

Italijanski gigant sprema novu transfer ‘bombu’, a posle dovođenja Kristijana Ronalda, ništa više ne deluje nerealno.

Najpre je Juventus krenuo sa dovođenjem vrhunskih igrača za mali novac, poput Andree Pirla, Karlosa Teveza, Samija Kedire i ostalih, da bi potom ‘stara dama’ napravila par strašnih i skupocenih transfera.

Kristijano Ronaldo prošle sezone, pre neki dan stigao je Matijs De Liht, a sada je nova meta – Nejmar!

Brazilski supestar je preskup, makar za Barselonu koja želi da ga vrati, a Juventus se nada da će smanjiti cenu koju traži Pari Sen Žermen.

Žele to da učine tako što bi u zamenu dali Paola Dibalu, inače igrača kog ‘sveci’ već duže vreme merkaju. U toj razmeni, Juventus bi doplatio određeni novac, ali je daleko realnije da bi moglo da dođe do realizacije.

Potom bi na red došla Nejmarova plata, koja je basnoslovna u Parizu, ali bi možda i on spustio kriterijume znajući da će igrati sa Kristijanom Ronaldom i timom koji se pravi za pokoravanje Evrope.

Nejmarov otac je u Torinu, a videćemo šta će doneti razgovori sa Nedvedom, Paratićijem i ostalim rukovodiocima Juventusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter