0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VEST ZA ‘DELIJE’: Karte za HJK od petka, evo koliko koštaju ulaznice…

Objavljeno: 17.07.19 u 21:00

Crvena zvezda u prvom meču 2. kola kvalfikacija za Ligu šampiona dočekuje HJK Helsinki u sredu, a od petka počinje prodaja ulaznica.

U sredu 24. jula na stadion ‘Rajko Mitić’ stiže šampion Finske HJK Helsinki, a da bi Crvena zvezda izborila plasman u treće kolo kvlafikacija za Ligu šampiona potrebno je prvo da ostvari dobar rezultat pred revanš na severu Evrope. Da bi se do njega došlo potrebna je podrška navijača.

Prodaja karata za utakmicu sa Fincima počinje u petak. Cena karte za ‘sever’ je 500 dinara, za ‘istok’ 1.000 dinara, ‘zapad’ je ista cena, dok je ‘zapad VIP’ 2.000 dinara.

Pre toga Crvena zvezda u subotu dočekuje Javor u prvom kolu Superlige Srbije. Za taj meč takođe su određene cene karata. ‘Sever’ je 300 dinara, ‘istok’ 500 dinara, a ‘zapad’ ceo 1.000 dinara.

Blagajne će biti otvorene u petak od 10 do 18 sati, u subotu od 10 do početka susreta sa Javorom. U ponedeljak i utorak karte će biti u prodaji od 10 do 18, a u sredu od 10 do 20:45.

Od danas su na internetu, na sajtu www.iticket.rs u prodaji karte za susret sa Javorom, a u toku sutrašnjeg dana biće puštene i ulaznice za meč sa Helsinkijem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter