4
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

DVOSTRUKI PRELOM: Oglasio se Marko Gobeljić posle jezivog starta i isključenja protiv Suduve!

Objavljeno: 17.07.19 u 13:40

Posle meča su se javno izvinili trener Vladan Milojević i Branko Jovičić, a dan kasnije to je uradio i glavni akter Marko Gobeljić.

Na revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Beogradu bek Suduve Vaidas Slavickas je doživeo tešku povredu usled preoštrog starta Marka Gobeljića.

Ispostavilo se da je bek litvanskog tima doživeo dvostruki prelom potkolenice i odmah je operisan u Beogradu.

Zbog toga je Gobeljić je izrazio žaljenje i uputio izvinjenje Slavickasu, ekipi Suduve i svim navijačima litvanskog tima.

– Izvinjavam se zbog starta na utakmici sa Suduvom. Izuzetno teško mi je palo to što se desilo, nikakva namera nije postojala i žao mi je što se tako završilo. Nadam se da će se Slavickas oporaviti što pre i da će brzo se vratiti na teren i nastaviti da pruža odlične partije – rekao je Gobeljić u izjavi objavljenoj na sajtu crveno-belih.

On će sigurno propustiti dvomeč sa Helsinkijem, a izvesno ga čeka i mnogo veća kazna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

4 Komentara

  1. Брате мили ,ајде што стартујеш ,него бре што на 2:0 ломиш човека без потребе и уносиш нервозу …А најјачи су ми навијачи ЈСД што једва чекају да буде нека лоша вест из нашег табора и да саспу салве увреда..Гобеља ће добити казну и сам бих га казнио ,а душебризници-окрените главу у своје двориште ..

    0
    0
    Odgovori
  2. Nedati mu da igra dok se ovaj neoporavi i ne vrati na teren. Zvezda neka ispadne u sledecem kolu, neka im bude tako.

    0
    0
    Odgovori
    • A mesar Drinčić, koji je do sada polomio pola naše lige? To je OK, jelda? Samo kad neko iz Zvezde to uradi, njega odmah na lomaču?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter