0
Domaći fudbal

FOTO: Promo

SRBIN U HRVATSKOJ: Školovao se u Zvezdi, otišao u Seriju A, a sada će u Zagreb

Objavljeno: 17.07.19 u 20:11

Klubovi su postigli dogovor, a ostaje da defanzivac sutra potpise ugovor do juna 2022. godine.

Posao je sklopljen i Nikola Pejović (21) se seli iz Empolija u Zagreb. Srpski defanzivac će sutra, kako saznaje HotSport, zvanično postati član Lokomotive sa kojom će potpisati trogodišnji ugovor. Ipak, tim iz Italije je zadržao pedeset posto prava na igrača i ima pravo preče kupovine smatrajući ovim potezom da mladi štoper ima potencijal da se vrati u Seriju A i sklopili su povoljan posao.

Ukoliko se pojavi neki treći klub, mogu da dobro zarade na momku koji se posle teške povrede kolena u 2018. godini u januaru se polako vratio na „posao“ i dva puta je sedeo na klupi kluba iz Toskane na mečevima Serije A protiv Đenove i Kaljarija.

U februaru je usledila selidba na pozajmicu u Rudeš, koji je sa klupe predvodio Tomislav Ivković i Pejović je odigrao dobro i pokazao uspon, tako da je usledio poziv kluba iz komšiluka, filijale neprikosnovenog Dinama iz Zagreba. Ovo je važan korak za momka koji je prošao školovanje u Crvenoj zvezdi, a pre dve i po godine se preselio u Italiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter