1
Domaći fudbal

IZNENADA: Neško Milovanović se povukao tri dana pred početak prvenstva, razlog je poznat…

Objavljeno: 17.07.19 u 09:53

Jedan od najiskusnijih srpskih trenera, Neško Milovanović, napustio je klupu prvog tima Mladosti iz Lučana.

Mladost je bila klub sa trenerom koji ima najduži staž na njenoj klupi, ali je tri dana pred početak prvenstva, on odlučio da je napusti.

Neško Milovanović je objavio da više neće biti trener prvog tima i da će ‘palicu’ prepustiti svom dosadašnjem asistentu, Goranu Staniću.

– Odlučio sam da prepustim vođenje tima kolegi Staniću. Tokom prethodnih pet godina, koliko sarađujemo, uverio sam se da će na željeni način voditi Mladost. Moj novi zadatk su mlađe kategorije Mladosti. Nekoliko sezona napredujemo u omladinskim rangovima, polaznici naše škole imaju veliki talenat – rekao je Nenad Milovanović za ‘Žurnal’.

On će ipak ostati u Lučanima kao koordinator omladinskih kategorija, a u ovom klubu je od 1. februara 2014. godina.

Međutim, pravi razlog ove smene jeste činjenica da bi Milovanović trebalo da postane selektor mlade reprezentacije Srbije, jer je to mesto ostalo upražnjeno.

Posle EP u Italiji i San Marinu i debakla pod vođstvom Gorana Đorovića, iskusni stručnjak je prvi kandidat i najverovatnije će uskoro povesti selekciju do 21 godine.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter